DOT Music och Covid -19

Den 16 mars gick folkhälsomyndigheten ut med rekommendation om att vår bransch inte längre fick genomföra konserter, event eller sammankomster.
 
Detta har givetvis slagit väldigt hårt på vår verksamhet. Vi har sedan beskedet arbetat med att flytta planerade jobb och även tvingats ställa in flera.
 
I början av juni så sades vår personal upp och nu är det endast Niclas och Frippe kvar på företaget, permitterade så mycket som vi får. Vi har i tillägg till detta sökt olika vägar till överlevnad, bl a genom uppdrag utanför vår ordinarie verksamhet.
 
I oktober insåg vi att vi funnits som Aktiebolag i 24 år. Vi har alltid satt stor heder i att göra rätt för oss, enligt samhällskontraktet, och att genomföra alla våra uppdrag med stort fokus på våra uppdragsgivare.
 
Vi ser ännu ingen ljusning på när vi skall få börja arbeta igen med det vi älskar. I nuläget känner vi en stor oro då vår bransch håller på att monteras ner. Vi vet inte vilka kollegor som finns kvar om det öppnar upp. Vi vet inte hur vår verksamhet då kommer att se ut...
 
Vi har dock hoppet kvar att vi en dag skall få fortsätta med det vi tycker att vi är duktiga på och som vi älskar.
 
Vi hoppas att snart kunna komma med lite positiva nyheter på vår hemsida igen.
 
Vi största önskan just nu är att alla våra kollegor och vänner överlever detta. Vi saknar er alla.
 
Håll avstånd, tvätta händerna.. 
.. så ses vi på andra sidan.

Nyhetsarkiv

Länkar