DARIN Arenaspelningar

Efter att i 10 år varit kungen av engelskspråkig svensk pop bytte Darin språk 2015. Första albumet "Fjärilar i magen" slog ner som en bomb och bytet till svenska kändes som det mest naturliga i världen. I november 2017 kom det andra albumet på svenska, "Tvillingen". Även en enorm framgång med listettor och platinaskivor.
 
Under våren 2018 sålde Darin ut konserthus runt om i Sverige på sin över 25 spelningar långa turné. I Stockholm blev det hela tre fyllda kvällar på anrika Cirkus, en bedrift inte många svenska artister kan skryta med. Med publiken framför scenen skapades i ordets rätta bemärkelse popmagi

Under våren 2019 gör han tre stora arenaspelningar på Ericsson Globe, Scandinavium och Malmö Arena.

Tillsammans med sin publik kommer han lyfta showen till nästa nivå på landets absolut största arenor. I maj 2019 blir det tre unika spelningar på Ericsson Globe, Scandinavium och Malmö Arena. Tre stora konserter som äntligen kan berätta hela historien om Darin. 
 
– Jag vill bjuda på unika shower på de tre mäktiga arenorna jag ska spela på i vår. I en kombination av musiken jag släppt fram tills idag och de nya låtarna som kommer är de här arenorna perfekta för den typen av konsertupplevelse jag vill dela med mig av. Jag är så klart exalterad men nervös och har definitivt redan fjärilar i magen, säger Darin. 
 
Turnéplan:
4 maj   STOCKHOLM, Ericsson Globe
11 maj  GÖTEBORG, Scandinavium
18 maj  MALMÖ, Malmö Arena

DOT Music arbetar som TM för uppdragsgivare United Stage.

Nyhetsarkiv

Länkar