Vi söker en ny medarbetare!


DOT Music AB startades 1996. Vi är baserade med kontor och lager i Örebro men har redskap för att kunna arbeta tillsammans vart vi än befinner oss.


De uppdrag vi utför idag är väldigt varierande främst med produktionsarbete inom livemusiken med enskilda konserter, turnéer eller festivaler. Det handlar oftast om att planera och budgetera samt att aktivt genomföra och leda projekten. Litet som stort.

Vi söker dig som redan idag är aktiv inom musiksverige, eller är på väg dit, antingen via utbildning, erfarenhet eller intresse.

Uppdraget innebär allt från att vara assistent på turné, turnéledare, produktionsledare och andra uppdrag vi gör. Ditt jobb kommer även att innefatta uppgifter i förplanering som assistent men också att ta dig an egna kunder och projekt.

Vi uppskattar om du är en person med eget driv, bra ordningssinne, lösningsorienterad och med ett glatt humör. Du ska vara beredd på ett stundtals högt tempo och ett arbete som innefattar både kontorstid, likväl som kvällar och helger.

Vi ser detta som ett långsiktigt samarbete där rollen kommer utvecklas i den takt som verksamheten ger möjlighet till och det kommer vara mycket upp till Dig hur du vill att den utvecklas.
Du behöver vara kunnig i office-programmen samt flytande bemästra svenska/ engelska i både tal och skrift.
 
Erfarenhet är såklart ett stort plus, men vi är också intresserade av dig som vill lära, har en fallenhet och ett gediget intresse för musik och för vår bransch. Du kanske kommer direkt från skolan, eller är egenföretagare som vill gå vidare.
 
Skicka ett Mail till info@dotmusic.se där du skriver lite om dig själv och vad du gjort.

Kanske är du vår nya medarbetare.

Nyhetsarkiv

Länkar