Skifs vs Körberg- 50 år senare

”VÄRLDSKLASS AV KÖRBERG OCH SKIFS”, Aftonbladet satte ord på det publiken kände när två av landets största röster återförenades efter 50 år. Det som blev ett magiskt mästarmöte i augusti får nu äntligen sin fortsättning på stora arenor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Hits från 60-talet
Det här är helt unika konserter och ett måste för dig som älskar musiken från 1960-talet. Konserterna fokuserar på låtar från denna tid och framförs tillsammans med ett stort, mäktigt dubbelband och en fantastisk kör. Helt enkelt gräddan av landets musikerelit, där många brukar spela med respektive sångare. Det blir hits från Cream, Beach Boys, Beatles, Animals, Kinks och många fler. Dessutom delar Skifs och Körberg med sig av personliga minnen och berättelser från tiden.

50 år sedan första mötet
Det var ju 1966 som de möttes i Sveriges Radios popbandstävling. Björn med sitt band Slam Creepers’ och Tommy med The Maniacs. Förstaplatsen kneps av Skifs och Körberg blev tvåa. Men vid sidan av tävlingen fann de två unga männen varandra musikaliskt och de jammade tillsammans den dagen. Efter det har de faktiskt aldrig stått på samma scen. Inte förrän nu, 50 år senare. Och vilken returmatch och återförening det är… Världsklass var ordet!

Turnéplan:
13 jan Malmö Arena, Malmö
20 jan Scandinavium, Göteborg
21 jan Scandinavium, Göteborg- UTSÅLT
17 feb Hovet, Stockholm
18 feb Hovet, Stockholm

DOT Music arbetar som produktionsledare för uppdragsgivare Göta Lejon

Nyhetsarkiv

Länkar