Night Of The Proms på Friends

Det var tre år sedan sist som den bejublade showen Night of the Proms gästade Sverige. Den 19 mars 2016 är det dags igen. Denna gång på Friends Arena, och bland artisterna hittar vi bland annat Jill Johnson, Simple Minds, Lisa Stansfield, italienska sångaren Zucchero och John Miles.

Night of the Proms är musikevenemanget där klassisk musik möter pop med kända popstjärnor som framför sina alster ackompanjerade av kör och symfoniorkester. Formatet har funnits i 30 år och hittills har över 10 miljoner biljetter sålts till 900 konserter som ägt rum sedan starten. Precis som sin föregångare, så är det meningen att publiken också är en del av framförandet med både sing-along och dans från läktarsektionerna.

– Vi kan lova att publiken på Friends Arena får vara med om en show och en musikalisk upplevelse som saknar motstycke, säger Niels Estrup, VD på Owit Music Europe, som ansvarar för den skandinaviska produktionen av evenemanget. Vi får dessutom en möjlighet att maxa publikupplevelsen genom att vi kan anpassa arenan helt utifrån showens förutsättningar, vilket är ganska unikt i sig.

Förbered er på en musikalisk upplevelse utöver det vanliga!

DOT Music AB arbetar som PM för uppdragsgivaren Owit Music Europe.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter