Bowie Experience på Turné

Är en spektakulär show med de flesta av Bowies hits som under flera år turnerat för utsålda hus i och utanför England. Publiken får uppleva musiken från en av världens största pop-ikoner – David Bowie. Det är en oförglömlig resa i ljud, ljus och bild genom David Bowies år som artist från Space Oddity fram till Let’s Dance.

Bowie Experience är världens mest populära och autentiska hyllning till ”the thin white duke" och den förvånar publiken med sin häpnadsväckande känsla för detaljer. Showen har gjort stor succé de senaste åren i Europa. På scenen som David Bowie får publiken uppleva den röst- och porträttlike artisten och multiinstrumentalisten Laurence Knight tillsammans med musiker och kör av absolut världsklass. Denna show innehåller hits från A till Ziggy och är ett absolut måste att uppleva för alla nya och gamla hängivna Bowie fans.

Världens främsta hyllning till David Bowie, Bowie Expericence, innehåller bland annat låtar som Space Oddity, Starman, Fashion, Life on Mars, China Girl, Rebel Rebel, Golden Years, Modern Life, All the Young Dudes, Lets Dance, Heroes, Fame och Absolute Beginners.

Turnéplan:
01 nov Cirkus, Stockholm
02 nov CCC, Karlstad
03 nov Conventum, Örebro
04 nov Konsert & Kongress, Linköping
05 nov Lisebergshallen, Göteborg
06 nov Halmstad Teater, Halmstad
09 nov Konserthuset, Västerås
10 nov Kalmarsalen, Kalmar
11 nov De Geerhallen, Norrköping
12 nov Konserthuset, Växjö
13 nov Spira, Jönköping

Läs om projektet på: www.bowietribute.se

DOT Music kommer arbeta som produktionsledare för uppdragsgivare Besterman AB

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter