Produktionsledare

Som produktionsledare tar vi ansvar för att förutsättningarna för ett event eller en show är tillfredsställande. Det kan handla om allt från ström till scenbild och innefattar även personalledning, transportlogistik och genomförande. Säkerhet är ett nyckelord - tidsplan likaså.


Att vara med i ett tidigt skede är nyckeln, som kan spara pengar för våra kunder.

Turnéledare

Som Turnéledare ser vi till att artist och musikanter kommer dit de ska på utsatt tid. Både när det gäller soundcheck, hotell och andra viktiga händelser - under turnéperioden.

Vi håller även en rak dialog med press, produktionsledare och löser de eventuella missförstånd som sker.

 

Även här ser vi en fördel med att vara med i ett tidigt skede, för att kunna spara tid och pengar för våra uppdragsgivare.

Tydlighet är vårt ledord.

Stagemanager / Scenmästare

Som Stagemanager / Scenmästare handlar det alltid om detaljerna - och de är viktiga för oss. Oavsett om betyder omförhandlingar av tekniska önskelistor till de verkliga förutsättningarna eller se till att tidsschema håller, går vi in med all vår kunskap i projektet.

En förutsättning är att vara med i god tid, för att lyckas.

Att stå för vårt ord är vårt ledord.

Sitemanager / Platsansvarig

Efter alla år på turné vet vi att ingen plats är den andra lik. Förutsättningarna skiljer sig - ibland avsevärt. Som Sitemanager / Platsansvarig tar vi ansvar för att presentera varje konsertplats, utifrån dess förutsättning, så likt som möjligt inom varje projekt. Att från början se vart entréer sker, vart toaletter skall positioneras samt hur stolar, scen, försäljning etc  skall placeras är vårt uppdrag.

Planering och åter planering är nyckelordet.

Niclas på Jul-turné
Frippe på turné med Manfred Mann

DOT Music AB
E-post: info@dotmusic.se
 

Postadress:
Box 1542
701 15 Örebro

Besöksadress:

Östra Vagngatan 4
702 27 Örebro

Org.nr: 556510-0558
Innehar F-skattebevis