Vi på DOT Music AB har många strängar på vår lyra. Variationen på vårt arbete är en av drivkrafterna som får oss att utvecklas inom flera områden samtidigt. Det är också viktigt för oss att aldrig se problem i delar av vårt arbete utan möjlighet att ta kontroll och samtidigt gå framåt.

 

DOT Music AB är specialister inom produktion! Vi kan hjälpa dig med allt rörande olika events och arrangemang. Då vi ofta arbetar som projektledare, produktionsledare, turnéledare, stage- och sitemanager är alla delar av ett evenemang eller en turné något vi är kompetenta inom. Läs mer under rubriken Konsert / Event.

 

DOT Music AB arbetar också med interaktiva lösningar för konferenser. För att öka interaktiviteten, samtidigt som man får möjlighet att mäta temperaturen på auditoriet/publiken. Du hittar mer information under rubriken Mentometer.

 

DOT Music AB har genom åren hjälpt till vid kampanj-inriktade projekt. Du läser mer om detta under Callcenter.

 

DOT Music AB äger och driver en musikstudio. Där spelar vi varje år in flera skivor. Beroende på behovet som finns arbetar vi med producering av materialet och hyr ofta in studiomusiker för speciella pålägg. Du läser mer om vår studioverksamhet under rubriken Studio.

 

DOT Music AB arbetar även med grafisk formgivning. Behöver du hjälp med logotype, kontorspaket eller marknadsföringsmaterial är du välkommen till oss. Du läser mer om detta under rubriken Layout / Design.

Ställ gärna en fråga

Vi svarar normalt inom 48 timmar på vardagar.

DOT Music AB
E-post: info@dotmusic.se

Telefon: 019-611 7000
Postadress:
Box 1542
701 15 Örebro

Besöksadress:
Idrottsvägen 33
702 32 Örebro

Org.nr: 556510-0558
Innehar F-skattebevis