Stefan Zelvin

Sommaren 2008 kom debutalbumet "Besinna" av lovsångsledaren och musikern Stefan Zelvin.

Stefan är 33 år och bor i Växjö.

Musik har alltid varit en stor del av hans liv och ett uttryckssätt för tron, vilket också präglat musiken och texterna.

Våren 2011 släpptes Stefan sitt andra album "Förundrad". Under 2012 har Stefan gjort många spelningar och året avslutades med TV inspelningar på Kanal 10.

Båda skivorna är lovsångsskivor med sånger gjorda för att lovsjunga till men också sånger och texter gjorda för att undervisa, beröra och uppmuntra. Skrivna utifrån egna livserfarenheter och ur Stefans livsresa. Sånger och musik av tacksamhet och glädje men också sånger skrivna i tider av sorg och smärta.

 

Starkt präglad av tron på Guds trofasthet genom allt som sker i livet men med en ton av glädje, ärlighet och hopp. Rent musikaliskt finns en stor bredd mellan rock/pop till gospelkänsla, country och jazz.

Stefan har under de senaste åren rest runt i församlingar och medverkat på Gudstjänster och konferenser med sin musik och lovsång.

Stefans musik passar utmärkt till Gudstjänst, lovsångskonsert, cafékvällar eller liknande event.

Stefan ser också som en del i sitt kall att undervisa och predika och har haft flera lovsångshelger i församlingar och medverkat med undervisning och lovsång för att inspirera, vilket också hans hjärta brinner för.

 

Just nu arbetar Stefan med nytt material för nya albumet Förtröstan med sånger präglade av en tydlig ton av ärlighet och förtröstan".

Stefan går att boka med fullt band eller själv med sin sångröst, gitarr & piano samt för lovsångs seminarier.

Artistnamn:
Stefan Zelvin


Musikstil/Genre:
trad