Mia Sjöö

Mia Sjöö är tillbaka med ett nytt, efterlängtat solo-album med titeln "Förväntan", med en ton och ett budskap för människor i vår tid!

 

Det har nu gått 11 år sedan Mia Sjöö's senaste solo album "Ingen som du" hade release.

 

Nya albumet "Förväntan" innehåller 13 spår producerade av sångaren och arrangören Frippe Eliasson. Fem egna kompositioner blandas med klassiker som Pelle Karlssons "Så stor är Jesu kärlek", Lina Sandell-Berg och Oscar Ahnfelts "Blott en dag", "En liten stund med Jesus" och många fler.

 

Den varma innerliga tonen med ett himmelskt hopp går som en röd tråd igenom album "Förväntan" Det passar ju bra så här i adventstider. Mia Sjöö har sjungit så länge hon kan minnas.

Tog sånglektioner och gick på musiklinje. Hon har turnerat i alla möjliga sammanhang med olika artister, som Carola, Kjell Samuelson m.fl.

Hon gjorde huvudrollen i Musikalen 777, medverkade i TVs Minns du sången. Hon har dessutommedverkat på många produktioner, både som solist och bakgrundskörare sedan hon var barn. Mia Sjöö har också rest som sångerska på heltid, körledare i flera olika konstellationer, sjungit i eget band, medverkat i Levande sjungande julgranen.

Hon har även skrivit en julmusikal för barn, samt skapat hela barnkörledarabonnemanget Änglalåt.

 

Här kommer hennes egna ord om albumet "Förväntan" "Fantastiskt roligt att få presentera den här skivan för dig! Sångerna jag sjunger har funnits i mitt hjärta under en lång tid. Jag är glad och tacksam över den här möjligheten att få ge dig en glimt av vem Gud är och hur mycket Han älskar dig! Du är värdefull och viktig, och Gud är otroligt ofattbar i sin kärlek till dig."

Mia Sjöö åker tillsammans med pianist och gör konserter. Ett program som är "nära" och har en innerlig ton och ett budskap om evigheten och livet tillsammans med Gud.